Nový rok 2023

Pomalu končí rok 2022, aby mohl začít zase rok nový. My už plánujeme, jaké akce chceme pořádat, co vylepšíme na naši Pohodě, připravujeme letní tábory, vybíráme poháry pro Klubovky… Máme toho na plánu hodně a budeme doufat, že většina se nám podaří uskutečnit. 

Určitě všem udělá radost zpráva, že v roce 2023 nebudeme zdražovat ježdění na koni, ceny za jízdárny, skokovky, drezurky, vyjížďky a Víkenďáky zůstanou stejné, a že budou pořádány stejné typy akcí jako každý rok, plus se vynasnažíme udělat nějakou navíc. Na plánu máme navíc „Víkenďák/soustředění přes víkend pro děti a mládež“ a „akci na 2-3 dny o jarních prázdninách pro ok. Karviná“, ovšem v případě, že bude sjízdný povrch. Již teď najdete předběžný seznam akcí v AKCE pro rok 2023. 

Na jaře budeme nechávat dělat nová trika s našimi koňmi a navíc nově stolní týdenní kalendář pro rok 2024 ve 2 verzích, ve kterém najdete fotografie našich koních, momentky z našich akcí a z ježdění, tudíž se mnozí z vás v kalendáři najdou :). Budou také nové pohledy z Pohody, samolepky našich koní, a novinkou z léta jsou i kulaté magnetky a placky se špendlíkem s našimi koňmi. V přípravě je také kniha pro cvičitele, instruktory, trenéry a všechny, které zajímá jak dělat z lidí jezdce. Vše by mělo být k dispozici od května 2023.

Letos už bylo i první ježdění na louce, tak zde je odkaz pro stažení fotek pro ty, kteří se sobotního a nedělního zimního a sněhového ježdění účastnili :):  

https://1drv.ms/u/s!AjqjwfTAL5Vete1oAF8qLarK3REFvQ?e=ja4BYg

 

NA ZÁVĚR PŘEJEME VŠEM POHODOVÝM LIDEM, POHOĎÁKŮM, NAŠIM JEZDCŮM, NAŠIM PŘÍZNIVCŮM, ZKRÁTKA VŠEM DOBRÝM LIDEM:

KRÁSNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY A VŠE JEN TO NEJLEPŠÍ DO NOVÉHO ROKU 2023, HLAVNĚ ZDRAVÍČKO, ŠTĚSTÍČKO A POHODU 😉  

 

You may also like...

Napsat komentář